Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm) (optioneel)
- 200 g di gambo di sedano a pezzi
- 250 g di carote, pelate e a pezzi
- 100 g di cipolla a metà
- 100 g di pomodori a pezzi
- 150 g di zucchine a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di funghi, freschi
- 1 foglia di alloro, fresca o secca (optioneel)
- 6 rametti di erbe aromatiche miste, fresche (es. basilico, rosmarino, salvia...), le foglioline e gli aghi lavati ed asciugati
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di sale grosso
-
30
g di vino bianco, secco
of 30 g di acqua - 1 cucchiaio di olio di oliva
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 2226 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate
50 Min
Pesto alla genovese
10min
Purè di patate
45 Min
Dado vegetale
50 Min
Pasta all'uovo
Geen beoordelingen
Zucchero a velo
5min
Besciamella
15min
Vellutata di verdure
40 Min
Maionese
10min
Pesto alla genovese
20 Min
Chutney di cipolle caramellate
24h
Vellutata di finocchio e carote
40 Min