Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g di olio di oliva
- 500 g di cipolla rossa in quarti
- ½ - 1 peperoncino rosso piccante fresco, a listarelle
- 200 g di zucchero di canna
- 1 cucchiaino di sale
- 200 g di aceto di vino rosso
- Voeding
- per 1 bicchiere
- Calorieën
- 5086 kJ / 1215 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 221 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Purea di patate
45 min
Cipolle caramellate (200 g)
40 min
Panna cotta
6h 15min
Dado vegetale
1 godz.
Asparagi con salsa tartara al quark
50 min
Panna montata
10min
Burro alle erbe aromatiche
5min
Besciamella
15min
Maionese
10min
Sale agli aromi
10min
Risotto ai funghi porcini con brie
35 Min
Sale alle erbe aromatiche
5min