Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di acqua e un po' di più per il forno
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 15 g di zucchero semolato
- 500 g di farina di grano
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale fino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1398 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane al latte
2h 20min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Pane paesano
3h
Focaccia alla farina di farro
Geen beoordelingen
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane alle olive
2h 20min
Pane a fisarmonica alle erbe
1 Std. 20 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane a torciglione veloce
40 min