Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g di acqua e un po' di più per il forno
-
15
g di lievito di birra fresco
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 15 g di zucchero semolato
- 500 g di farina di grano
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale fino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1398 kJ / 327 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 63 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pane paesano
3h
Pane vodese con croce
13 godz. 30 min
Impasto per pizza
1h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane per toast
3h
Pane alle olive
2h 20min
Pane al latte
2h 20min
Pizza Margherita
2h
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Pane ticinese
1h 50min