Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 100 g água
-
15
g fermento de padeiro fresco
of 1 ½ c. chá de fermento de padeiro seco (6 g) - 50 g farinha tipo 65
- 1 c. chá de açúcar
Broa
- 300 g água
- 250 g farinha de milho
- 30 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 963 kJ / 230 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão Italiano com biga
24h
Bolo Capuccino
50 Min
Bifinhos acebolados com cerveja, purê de mandioquinha e vagem ao vapor
1 Std.
Bolo-rei
3h 15min
Pão saloio
1 Std. 25 Min
Carcaças
1h 40min
Rissóis de camarão
1 Std. 30 Min
Compota de Morango
1h 5min
Molho de tomate
40 Min
Caldo de legumes
45 Min
Pão de ló
1 Std. 50 Min
Folar transmontano
3 godz. 50 min