自製水餃皮與煮水餃
TM5 TM6

自製水餃皮與煮水餃

4.3 (45 beoordelingen)

Ingrediënten

水餃皮

  • 200 克 中筋麵粉
  • 100 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 中筋麵粉 ,少許,撒粉用

煮新鮮水餃

  • 1800 克 水
  • 10 克 油

煮冷凍水餃

  • 1800 克 水
  • 10 克 油

Voeding
per 1 片
Calorieën
100 kJ / 23.9 kcal
Eiwitten
0.5 g
Koolhydraten
5.2 g
Vetten
0.1 g
Vezels
0.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten