自製水餃皮與煮水餃

自製水餃皮與煮水餃

4.3 45 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 片

Ingrediënten

水餃皮
  • 中筋麵粉
    200 克
  • 100 克
  • ¼ 茶匙
  • 中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
  • 1800 克
  • 10 克
煮冷凍水餃
  • 1800 克
  • 10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 片

Eiwitten 0.5 g
Calorieën 100 kJ / 23.9 kcal
Vetten 0.1 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 5.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...