Apparaten en accessoires
自製水餃皮與煮水餃
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
30 片
Ingrediënten
水餃皮
-
中筋麵粉200 克
-
水100 克
-
鹽¼ 茶匙
-
中筋麵粉 少許,撒粉用
煮新鮮水餃
-
水1800 克
-
油10 克
煮冷凍水餃
-
水1800 克
-
油10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 片
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
100 kJ /
23.9 kcal
Vetten
0.1 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
5.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
自製英雄
10 recepten
Taiwan
Taiwan
餃子館在我家
11 recepten
Taiwan
Taiwan