奶油蘑菇烩牛肉
TM6

奶油蘑菇烩牛肉

3.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 40 克 橄榄油
  • 600 克 菲力牛排 ,切长条(1x1x4厘米)
  • 1 茶匙 盐
  • 2 小撮 现磨胡椒粉
  • 100 克 洋葱 ,切块
  • 1 瓣 蒜头
  • 250 克 新鲜综合菇类 ,切块
  • 30 克 水
  • 10 克 玉米淀粉
  • ½ 茶匙 肉高汤酱
    of ½ 块 肉高汤块(每块溶于0.5升水)
  • 1 茶匙 英式芥末酱 或其它口味较重的芥末酱
  • 200 克 稀奶油
  • 50 克 酸黄瓜 ,切条 (optioneel)
  • 欧芹叶 ,切碎,装饰用

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1871 kJ / 449 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
6 g
Vetten
31 g
Vezels
1.9 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten