Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 - 30 g de aceite de oliva
- 170 - 200 g de hortalizas para sofrito (p. ej. cebolla, ajo, puerro, chalota) en trozos (2 cm)
- 700 - 800 g de verduras variadas (p.ej. calabacín, zanahoria, calabaza, batatas, apio, nabo, guisantes) en trozos si fuera necesario
- 750 - 850 g de agua
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras - 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 465 kJ / 111 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Revuelto de remolacha con queso feta
15min
Verduras salteadas
30 Min
Salsa de tomate estilo italiano
35min
Sopa cremosa versátil
45min
Salsa bechamel (Espesar)
15min
Remolacha cocida (Pelar)
40min
Crema de guisantes a la menta
20min
Sopa francesa de cebolla
1h
Arroz blanco (Cocción de arroz)
40min
Arroz cremoso de gambones, salmón y verduras
25min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25min
Lentejas guisadas con verduras
2 Std. 50 Min