Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La chantilly
- 200 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 30 g de sucre glace
La purée de potimarron
- 600 g d'eau
- 250 g de chair de potimarron, coupée en morceaux
- 60 g de sirop d'érable
- 30 g de sucre de canne
- 5 pincées d'épices à pain d'épices
- 2 pincées de gingembre en poudre
- 2 pincées d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'extrait naturel de vanille
Le chocolat chaud
- 130 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 280 g de lait
- 40 g de sucre en poudre
- 60 g de café, environ un double expresso
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 20 g de cacao en poudre
- cannelle en poudre, pour la finition
- Voeding
- per 1 tasse
- Calorieën
- 2818.5 kJ / 675.5 kcal
- Eiwitten
- 7.8 g
- Koolhydraten
- 60.8 g
- Vetten
- 39.5 g
- Verzadigd vet
- 26.5 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 78.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sorbet chocolat
12h
Cocktail lait de poule
10 dk
Cheesecake speculoos et caramel
2h 45min
Sorbet fraise-banane
5min
Milkshake à la pêche
15 min
Chocolat chaud des Incas
40min
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6 Std. 25 Min
Lotte, pomme de terre et poivron (cuisson sous vide)
2 Std. 15 Min
Smoothie jar
40min
Glace pêche-fraise
15 min
Pumpkin pie et noisettes torréfiées
1h 40min
Crème glacée caramel et cacahuète
3 godz. 20 min