Rosemary Parmesan Shortbread

Rosemary Parmesan Shortbread

4.1 18 beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 2u. 10min
36 pieces

Ingrediënten

  • Parmesan cheese diced
    2 oz
  • fresh rosemary (leaves only)
    1 sprig
  • unsalted butter room temperature, diced
    8 oz
  • sugar
    2 oz
  • all-purpose flour
    10 oz
  • salt to taste
    ¼ tsp

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 piece

Eiwitten 1 g
Calorieën 364 kJ / 87 kcal
Vetten 6 g
Vezels 0 g
Koolhydraten 8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...