Apparaten en accessoires
Nubes de gelatina
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u.
48 unidades
Ingrediënten
-
20 g de hojas de gelatina, (10-12 hojas)2 sobres de gelatina neutra en polvo (20 g)
-
200 g de agua
-
300 g de azúcar
-
1 sobre de gelatina en polvo sabor fresa de 80-85 g (u otro sabor a su gusto)
-
50 g de azúcar glas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 unidad
Eiwitten
0.5 g
Calorieën
130 kJ /
31 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
7.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Thermomix nº 150
50 recepten
Spanje
Spanje
Misschien vind je het ook leuk...
Paletas cheesecake tres chocolates
3u.
Piruletas de merengue
2u. 30min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1u. 30min
Espuma de café soluble (Café Dalgona)
5min
Lombrices en el jardín
8u. 30min
Petit de fresas
2u. 5min
Fantasmas de merengue
4u.
Caramelos de café
25min
Bizcocho veteado con glaseado espejo de chocolate
1u. 30min
Galletas champiñón
2u.
Cake pops
2u.
Bombones Navideños
1u.