Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 15 g
Alternatieve recepten
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26u. 5min
Yulaflı Sebze Köftesi
50min
Buharda pişmiş bezelye
20 Min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min
Küpler Halinde Dana Eti Püresi
Geen beoordelingen
Tahıllı Elma Lapası
10 min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50min
Kuru Fasulye
10 Std.
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Salçalı Bulgur Pilavı
40min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40min