Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 15 g
Alternatieve recepten
Buharda pişmiş tavuk göğsü
25min
Köri Baharatlı Karışık Sebzeler
1h 10min
Hamsi Buğulama
40min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Tarhana Çorbası
25min
Buharda Tahıllı Ekmek
2h
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 35 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Sebzeli Nohut Yahnisi
45min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Erişteli Yeşil Mercimek Çorbası (7 aydan büyük bebekler için)
45min