Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g koçbaşı nohut (bk. Öneriler), 1 gece önceden suda bekletilmiş, süzdürülmüş
- 1200 - 1250 g su
- 20 g zeytinyağı
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, ikiye bölünmüş
- 1 adet yeşil acı biber, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 15 g taze zencefil, dilimlenmiş (1-2 mm)
- ¼ tk kimyon
- ¼ tk toz kişniş
- ¼ tk toz zerdeçal
- ⅛ tk toz acı biber
- ¼ tk garam masala baharat karışımı
- 1 ¼ tk tuz
- 30 g limon suyu
- 2 - 3 dal kişniş yaprağı, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1513 kJ / 361 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 27.8 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 15 g
Alternatieve recepten
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 Min
Zeytinyağlı Pırasa
30 Min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 Min
Kuru Fasulye
10 Std.
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9h 25min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Narlı Pancar ve Armut Püresi
1h 5min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 Min
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 Min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9 Std. 15 Min
Kabak Tatlısı
7h
Buharda pişmiş kabak
35 Min