Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
of 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Salçalı Bulgur Pilavı
40p
Kıymalı Ispanak
45 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Etli Biber Dolması
1 Std. 20 Min
Pirinçli Yayla Çorbası
50p
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50p
Karnıyarık
1 Std.
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
10p
Patates Salatası
1 Std.
Kıymalı Kabak Graten
50p
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40p
Orman Kebabı
1 Std.