Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g domates, ikiye bölünmüş
- 80 g soğan, ikiye bölünmüş
- 40 g zeytinyağı
- 30 g biber salçası
- 400 g kuzu but, kemiksiz, yağsız, kuşbaşı doğranmış (2-3 cm)
- 3 - 5 diş sarımsak
- 450 g su, oda sıcaklığında
- 1 tk kekik, taze
-
150
g taze fasulye, kılçığı ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)
of 150 g dondurulmuş taze fasulye, çözdürülmüş, kılçığı ayıklanmış, parçalara bölünmüş (5 cm) - 80 g kırmızı biber, küçük parçalara bölünmüş (4 cm)
- 150 g patlıcan, küp şeklinde doğranmış (3 cm)
- 130 g kabak, küp şeklinde doğranmış (2-2.5 cm)
- 250 g patates, kabukları soyulmuş, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
- ¼ tk pul biber
- ¼ tk karabiber
- 1 tk tuz, damak tadına göre
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1489.4 kJ / 355.9 kcal
- Eiwitten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 11.6 g
- Vetten
- 23.2 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Etli Bamya
1h 10min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26h 5min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 phút
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 phút
Tavuklu Kuzu Etli Bulgur
1h 10min
Musakka
1h 10min
Kuşkonmazlı Kabaklı Makarna
30min
Orman Kebabı
1h
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30min
Etli Taze Fasulye
1h 10min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40min
Hünkar Beğendi
1h 5 phút