Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Schokolade (Rahm-Mandel-Schokolade), in Stücken
- ½ Orange, unbehandelt, nur die Schale, dünn abgeschält
- 50 g Butter, in Stücken
- 100 g Milch
- Voeding
- per 1 Schraubglas
- Calorieën
- 5900.6 kJ / 1410 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 140 g
- Vetten
- 104 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 13.4 g
- Natrium
- 71 mg
Alternatieve recepten
Mandel-Schoko-Creme
2 godz.
Feigenaufstrich mit Haselnüssen
20min
Erdnuss-Schoko-Aufstrich
15 Min
Schokoladen-Frischkäse-Aufstrich
1 godz. 10 min
Studentenfutter-Aufstrich
5 min
Mohn-Marzipan-Milch
15 Min
Himbeer-Schoko-Aufstrich
10 min
Erdnuss-Crunch-Creme
5 min
Feigen-Nuss-Aufstrich
15 Min
Süßer Bratapfel-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Macadamia-Aufstrich
10 min
Toffee-Nuss-Aufstrich
15 Min