Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Boden
- 75 g Butter und etwas mehr zum Einfetten
- 120 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 35 g Zucker
- 1 Ei
- 1 TL Backpulver
- 1 Prise Salz
Belag und Fertigstellung
- 500 g Magerquark
- 250 g Quark, 20% Fett
- 500 g Milch
- 200 g Öl, neutral
- 145 g Zucker
- 3 Eier, davon 2 getrennt
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 1 Prise Salz
- 15 g Wasser
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1285 kJ / 307 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eierschecke
6 Std. 30 Min
Rotkäppchen-Kuchen
4h
Schoko-Kirsch-Käsekuchen
9h 30min
Apfel-Käsekuchen
1 Std. 40 Min
Spiegelei-Kuchen
1h 15min
Fruchtiger Käsekuchen vom Blech
1h 20min
Gefüllter Schokoladenkranz
5 Std. 40 Min
Kirsch-Klecks-Kuchen
1h
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1 Std. 30 Min
Schmandkuchen ('Falscher' Cheesecake)
1h 55 min
Mohn-Quark-Kuchen vom Blech
2h 10min
Birnen-Schmand-Torte
2h