Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
- 150 g kaszy bulgur
- 20 g octu ryżowego, plus 2 łyżki do zaprawy
- 1 łyżeczka cukru
- ½ łyżeczki soli
- 3 łyżki sosu sojowego
- 1 łyżka pasty wasabi
- 200 g filetów z łososia, świeżych, bez skóry, pokrojonych wzdłuż w 1 cm plastry (sashimi, patrz wskazówka)
- 80 - 100 g marchewki, pokrojonej w 3 mm słupki (patrz wskazówka)
- 4 wodorosty nori
- 2 łyżki imbiru marynowanego, odsączonego z zalewy
- awokado, ilość do nadziania sushi, pokrojone w 2 mm plastry (ok. 0,5 szt.)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 149 kJ / 35.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 3.7 g
- Vetten
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi z wędzonym łososiem
1h 20 min
Sushi z surimi i serkiem kremowym
1h 20 min
Ryż do sushi
1h
Sushi nigiri
1h
Majonez japoński (kewpie)
15min
Sushi z krewetkami w tempurze
2h 40 min
Sushi z pikantnym tuńczykiem
1h 25 min
Smażony makaron z krewetkami (Yakisoba)
35min
Surowe warzywne sushi (dieta raw)
8 godz. 30 min
Różowe sushi z warzywami i sosem awokado-wasabi
2 Std. 45 Min
Sushi z komosy ryżowej i batatów
1 Std. 30 Min
Sushi z pieczarkami portobello
1 Std. 30 Min