Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
-
12 - 16
kiełbas wieprzowych, surowych, cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
of 12 - 16 parówek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki - 1 jajko
- 2 łyżeczki mleka
- 2 opakowania ciasta francuskiego (460-510 g)
- musztarda, ilość do dekoracji
- ketchup, ilość do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezowe duszki
3 godz.
Halloweenowe mleczne bułki
5 Std.
Halloweenowe parówkowe paluchy
1 Std. 10 Min
Straszne przekąski
1h 30min
Pizza tęcza
1h 40 min
Czekoladowa gąsienica
3 godz. 15 min
Naleśniki w paski
1 Std. 15 Min
Rollsy z tortilli z serkiem chrzanowym, warzywami i łososiem
30 min
Czekoladowe ciasto-trumna bez mąki
2h 45min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2 Std. 20 Min
Sałatka ze szpinaku z suszonymi pomidorami
40 Min
Tosty pomidorowe z szynką serrano
40 Min