Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g wody
-
12 - 16
kiełbas wieprzowych, surowych, cienkich, np. frankfurterek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki
of 12 - 16 parówek, pokrojonych na 5-7 cm kawałki - 1 jajko
- 2 łyżeczki mleka
- 2 opakowania ciasta francuskiego (460-510 g)
- musztarda, ilość do dekoracji
- ketchup, ilość do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 406 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bezowe duszki
3 Std.
Krwawe paluchy wiedźmy
4h 10min
Pizza „słońce”
1 Std. 45 Min
Dżdżownice w czekoladowej ziemi
2hod. 20min
Trufle nietoperze z dynią
2hod. 30min
Bułeczki wielkanocne zajączki
1h 50min
Straszne przekąski
1hod. 30min
Halloweenowy poncz
20 min
Halloweenowe parówkowe paluchy
1 Std. 10 Min
Chleb-pająk
2h 55min
Mini pizze
2 Std. 10 Min
Halloweenowe babeczki
1h 40min