Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 620 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Pck. Backpulver
- 50 g Zucker
- 1 Prise Salz
- 100 g Sahne
-
250
g Kefir
of 250 g Dickmilch - 2 Eier
- Öl zum Braten (neutral)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 710 kJ / 169 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gewürzgurken-Suppe (Rassolnik)
1h 20min
Okroschka (Kalte Suppe)
1sa 10 dk
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10min
Borschtsch mit Rindfleisch
1sa 10 dk
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2 Std.
St. Petersburg - Joschiki
2 Std. 55 Min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2 Std.
Watruschki
1h 40min
Gefüllte Blinis
55 min
Tschebureki
1h 20min
Oladji – kleine Buchweizenpfannkuchen
30 min
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min