Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmesan peyniri, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 40 - 50 g fesleğen yaprağı, süslemek için ekstra fesleğen yaprağı
- 300 g dondurulmuş bezelye
- 60 g kabuksuz, tuzsuz Antep fıstığı (bk.öneriler)
- 2 diş sarımsak
- 50 g zeytinyağı
- ½ tk tuz
- 2 - 3 tutam karabiber, damak tadına göre
- 1 tk çörek otu, süslemek için
- 3 - 4 dal frenk soğanı, ince dilimlenmiş, süslemek için
- 1 - 2 fındık turp, ince dilimlenmiş süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1036 kJ / 248 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Ton Balıklı Ezme
10 min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Pas d’évaluation
Burrata Peynirli Pancar Carpaccio
1 godz. 25 min
Somon Tartar
10 min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Yoğurtlu Pancar Ezmesi
10 min
Muhammara
10 min
Haydari
10 min
Çerkez Tavuğu
1 godz.
Mutabbal
10 min
Pastırmalı Humus
15 min
Humus
1 godz.