Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1sa 15 dk
Entomatado de res con verdolagas
1h
Chiles en nogada
1h 30 min
Granos de pimienta molida gruesa
5 Min
Aderezo de nuez de castilla con vegetales
5 Min
Nieve de frutos rojos
20 min
Chicharrón en salsa verde
35min
Mole chiapaneco
30 min
Polvo de chile piquín para sazonar
10 Min
Calabaza en tacha
1sa 15 dk
Dulce de tapioca
1h
Nieve rápida de fruta
5 Min