Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gelatina de vino rosado
- 750 g de vino rosado
- 4 láminas de grenetina
- 50 g de frambuesas
- 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
- 125 g de frambuesas
- 50 g de azúcar
- 1 cda de agua
- 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
- 400 g de frambuesas
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 181.5 kJ / 43.4 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelatina de Tequila
1h 30min
Salsa roja de molcajete
10min
Estofado de almejas y mejillones con poro
Geen beoordelingen
Gelato de mamey
35min
Agua de Horchata
10min
Mousse de mamey
2 Std.
Salsa verde cruda
5 Min
Gelatina de rompope
5 Std. 20 Min
Caldo de camarón
25min
Gelatina de mango
15min
Mole de olla vegano
45min
Salsa verde cocida
30min