Gelatina de vino rosado y frambuesas

Gelatina de vino rosado y frambuesas

5.0 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u. 30min
8 porciones

Ingrediënten

Gelatina de vino rosado
  • 750 g de vino rosado
  • 4 láminas de grenetina
  • 50 g de frambuesas
  • 150 g de azúcar
Salsa de frambuesas
  • 125 g de frambuesas
  • 50 g de azúcar
  • 1 cda de agua
  • 300 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Montaje
  • 400 g de frambuesas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porción

Eiwitten 0.4 g
Calorieën 181.5 kJ / 43.4 kcal
Vetten 1.8 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...