Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte sucrée
- 45 g de azúcar refinada
- 175 g de harina de trigo
- 115 g de mantequilla sin sal, en cubos y fría
- 1 yema de huevo
- ¼ de sal fina
- harina de trigo, para trabajar
Ganache de chocolate blanco
- 250 g de chocolate blanco, en trozos
- 100 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
Montaje
- 340 g de frambuesas frescas
- hojas de menta fresca, para decorar
- 2 cdas de azúcar glass, para espolvorear
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1090 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de tres leches
2h
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Tiramisú
3h 15min
Betún de ganache de chocolate
12h
NY Cheesecake
1 Std.
Brownies
50 Min
Roles de chocolate
2h 30 min.
Sedoso de pistache
1h 30 min.
Pastel double fudge
3 Std.
Croquembouche
1h 30 min.
Profiteroles
2h 15 min.
Cheesecake con mora azul
5h