Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Brötchen
1h 40min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Weizen-Buttermilch-Brot
12h
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7h
Dinkelkruste
2 Std. 20 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Gewürz-Zwillinge
16 Std. 30 Min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2h 10min
Roggen-Malzbier-Brot
2 Std. 20 Min
Baguette Rustica
4h 20min