Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 g Wasser
- ¼ Würfel Hefe (10 g)
- 350 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 150 g Roggenmehl Type 1150
- 100 g Naturjoghurt
- 2 TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 TL Backmalz
- 2 EL Balsamico, hell
- Öl zum Einfetten
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 540 kJ / 129 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
Alternatieve recepten
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Graubrot
2 Std.
Rundes Kümmelbrot aus dem Topf
7 godz.
Doppelbocker aus dem Topf
3 Std.
Tiger-Brot
3 Std.
Dinkelkruste
2 godz. 20 min
Zwiebelbrot für Fondue und Raclette
2 Std. 10 Min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.
Brötchen
1 Std. 40 Min
Landbrot Backhausart
1 Std. 40 Min
Roggen-Malzbier-Brot
2 godz. 20 min
Weizen-Buttermilch-Brot
12 godz.