Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 克 冬菇
- 400 克 水
- 5 克 蒜頭
- 20 克 紹興酒
- 10 克 嫩薑 ,切薄片
- 2 茶匙 蠔油
- 1 - 1 ½ 茶匙 醬油
- 1 根 新鮮紅辣椒
- 1 粒 八角
- 20 克 蒜苗 ,切段(約4公分)
- 200 克 高湯
- ¼ 茶匙 五香粉
- 120 克 冬粉 ,泡軟後瀝乾,以剪刀剪成兩段
- 180 克 豬里肌肉 ,切片(厚約0.5公分)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1695 kJ / 440 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 3.5 g