Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvé petržele, jen lístky
- 400 gramů čerstvých hřibů, očištěných, na čtvrtky
- 1 - 2 špetky mletého kajenského pepře, podle chuti
- 50 gramů olivového oleje
- ½ čajové lžičky soli
- 1 - 2 špetky mletého černého pepře
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 571 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 3.3 g
- Koolhydraten
- 4.7 g
- Vetten
- 12.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Restované proužky kuřecího masa
15min
Restované proužky krůtího masa
15min
Restovaná zeleninová směs na polévku nebo pod maso
25 Min
Restované kostky kuřecího masa
15min
Restované kuřecí proužky se slaninou
15min
Restovaný pórek (200 gramů)
20min
Restovaná červená paprika s cibulí
25 Min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30min
Restované houby (300 gramů)
25 Min
Restovaná paprika (200 gramů)
20min
Restovaná zeleninová směs
30 Min
Restovaná cuketa (200 gramů)
20min