Apparaten en accessoires
Böhmische Knödel
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser lauwarm300 g
-
Hefe (30 g)¾ Würfel
-
Zucker½ TL
-
Toastbrot (60 g), trocken, gewürfelt3 Scheiben
-
Mehl450 g
-
Salz1 TL
-
Wasser500 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11.3 g
Calorieën
1376.3 kJ /
328.9 kcal
Vetten
1.6 g
Koolhydraten
66.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Böhmische Knödel
1u. 10min
Eierschecke
6u. 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2u.
Gefüllte Leberkäse-Muffins
2u.
Soljanka
45min
Würzfleisch (Ragout fin)
1u.
Leberknödelsuppe
45min
Leberknödel
55min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1u. 30min
DDR - Soljanka
1u.
Kartoffelklöße
25u.
Sächsische Quarkkeulchen
3u.