Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g Wasser, lauwarm
- ¾ Würfel Hefe (30 g)
- ½ TL Zucker
- 3 Scheiben Toastbrot (60 g), trocken, gewürfelt
- 450 g Mehl
- 1 TL Salz
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1211 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Kartoffel-Zimt-Kuchen (Dätscher)
2h
Germknödel mit Vanillesauce
2h
Böhmische Knödel
1 Std. 10 Min
Eierschecke
6 godz. 30 min
Eierschecke
7u.
Soljanka
45min
Sächsische Quarkkeulchen
3h
Tote Oma
50 Min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Hefeknödel mit Olivencreme und Rucolasauce
1h 30min
Dresdner Eierschecke (Sachsen)
1h 30min
Thüringer Klöße mit Rahmchampignons (Thüringen)
2h