Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 pés de salsa, só as folhas
- 200 g tomate cortado em pedaços
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g beterraba cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 40 g óleo
- 150 g batata cortada em pedaços (2 cm aprox.)
- 100 g pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
- 200 g couve branca cortada em ripas
- 1000 g água
- 2 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas
40 Min
Sopa da horta
55 min
Sopa de abóbora e couves-de-bruxelas
30 min
Sopa de lentilhas com almôndegas de bulgur
1 Std. 40 Min
Creme de canónigos
25 Min
Doce de cebola - TM31
Geen beoordelingen
Húmus picante de ervilhas
10 min
Sopa de lentilhas, grão-de-bico e kale
1 Std. 30 Min
Sopa ribollita
45 Min
Sopa de sabores de Inverno
50 min
Vichyssoise
40 Min
Sopa de lentilhas com batata-doce e massa
35 min