Compatibele versies
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g su
- 2 diş sarımsak
-
¼ - ½
tk toz acı kırmızı biber
of 2 adet yeşil acı biber (yakl. 6-8 cm uzunlukta), çekirdekleri çıkarılmış - 50 g kişniş yaprağı, süslemek için ekstra kişniş
-
100
g körpe ıspanak
of 100 g ıspanak yaprağı, büyük yaprakları irice doğranmış - 40 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- 4 adet derisiz, kılçıksız beyaz balık fileto (örn. levrek, çipura, mezgit) (1 cm kalınlığında, toplam yakl. 600 g)
- 400 g taze patates, parçalara bölünmüş (1 cm)
- ¼ tk toz zerdeçal
-
4
tk nohut unu (bk. öneriler)
of 10 g mısır unu - 1 tk şeker
- ½ tk toz karabiber
- 2 tk limon suyu
- 200 g havuç, dilimlenmiş (1 cm)
- 200 g brokoli, çiçeklerine ayrılmış (3 cm)
- 250 g yoğurt
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 1830 kJ / 437 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Geen beoordelingen
Körili Tavuklu Wrap
50min
Sebze Suyu
Geen beoordelingen
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1h 20min
Kanton Usulü Karidesli Pilav
50min
Buharda pişmiş biber
25min
Kuru Fasulye ve Bal Kabağı Çorbası
40min
Tavuk Eti Suyu
Geen beoordelingen
Taze Mısır Polentalı Balık Filetosu
1 godz. 5 min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4h
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Buharda pişmiş brokoli
20 min