Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g zeytinyağı
- 1 soğan, orta boy, dörde bölünmüş
- 1 havuç, orta boy, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 50 g kereviz, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 2 diş sarımsak, ikiye bölünmüş
-
400 - 500
g dana kemiği (bk. öneriler), ilikli, parçalara bölünmüş, yakl. 3 parmak kalınlığında kesilmiş
of 400 - 500 g dana eti, kemikli veya kemiksiz (bk. öneriler), küçük parçalara bölünmüş - 1 - 1 ½ tk tuz
- 10 adet tane karabiber
- 5 yenibahar, tane (optioneel)
- 1 - 2 defne yaprağı, kurutulmuş (optioneel)
- 1200 - 1400 g su (kemik, et ve sebzeleri kaplaması için), 2 litre seviyesini geçmemeli
- Voeding
- per 3 kavanoz
- Calorieën
- 1207 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 9 g
- Natrium
- 3137 mg
Alternatieve recepten
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26u. 5min
Zeytinyağlı Yer Elması
1h
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Sarımsaklı Zeytinyağı
25min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Bearnez Soslu Az Pişmiş Bonfile (vakumda pişirme)
2 Std. 20 Min
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40 min
Güllaç
3h 25min
Pişmiş Beyaz Balık Püresi (Dondurulmuş)
Geen beoordelingen
Buğday Salatası
35 λεπτ.
Tavuk Eti Suyu
Geen beoordelingen
Etli Taze Fasulye
1h 10min