Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 310 g Wasser
- 10 g frische Germ
- 30 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten und Bestreichen
- 500 g Weizenmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 100 g passierte Tomaten
- 60 Tomatenmark
- 1 Knoblauchzehe, klein
-
90
g Chorizo, in Stücken
of 90 g Salami, in Stücken - 1 Prise Chilipulver
- 1 EL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 771 kJ / 184 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza Wraps
1 godz. 15 min
Garstner Drahdiwaberl (Nussstangerl)
2h 45min
Speck-Spieße
1h 30min
Schwarzes Osterschaf
2h 15min
Pizzaschnecken
1 godz. 20 min
Deftige Ofenpalatschinken
30 min
Pizzakipferl
40min
Handsemmerl
10h 55min
Mini-Calzoni mit Schinken und Zucchini
1h 45min
Pizzastrudel aus Dinkeltopfenteig
1h 30min
Schinken-Käse-Kipferl
1 godz.
Käse-Kürbiskern-Stangerl
1h 30min