Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa de levedura
- 90 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
of 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 150 g farinha tipo 65
Fogaça
- 120 g açúcar
- 1 ½ c. chá de sal
- 90 g manteiga à temperatura ambiente
- 3 ovos
- ½ limão, só a raspa
- 25 g vinho do Porto
- ½ c. chá de canela em pó
- 400 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 0 kJ / 842 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 134 g
- Vetten
- 25 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bolo-rei conventual
3 Std.
Pão-de-ló
55min
Bolo-rei
3 Std. 15 Min
Doce branco e doce amarelo da romaria
1 godz.
Bolo podre de Castro Daire
2h 35min
Regueifa da Páscoa
3 Std. 15 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Broa de milho
2 Std. 20 Min
Bola de carne
1 Std. 20 Min
Aletria de cortar à faca
35 min
Pão-de-ló de Alfeizerão
45 min
Formigos
35 min