Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ciasto
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 200 g semoliny z pszenicy durum
- 350 g wody
- 15 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 1 łyżeczka cukru
- 2 łyżeczki soli
- 400 g mąki pszennej chlebowej
Wierzch
- oliwa z oliwek, do skropienia
- 2 - 3 pomidory śliwkowe, pokrojone wzdłuż w ok. 3 mm plastry
- 1 - 2 ząbki czosnku, pokrojone wzdłuż w 1 mm plastry
-
1
łyżka oregano, suszonego
of 1 łyżka oregano, świeżego, tylko liście - 1 łyżeczka soli gruboziarnistej
- Voeding
- per 1 kawałek
- Calorieën
- 931 kJ / 222.5 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 5.6 g
- Vezels
- 2.3 g
Alternatieve recepten
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Focaccia z pomidorkami i oliwkami
2 Std.
Focaccia z kurkami i rozmarynem, pasta serowo-śmietanowa
2 Std. 20 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi i anchois
1 godz. 45 min
Focaccia z figami i rozmarynem
2 Std.
Pełnoziarnista focaccia z rozmarynem
2 Std. 5 Min
Focaccia
2h 50min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2ωρ. 35 λεπτ.
Focaccia na długo rosnącym cieście
20h
Mini foccacie z oregano
3 Std. 40 Min
Focaccia z cebulą
2 Std. 20 Min
Focaccia z pomidorkami koktajlowymi
1 godz. 40 min