Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Füllung
- 400 g Sultaninen
- 30 g Wasser
- 20 g Zucker
- 1 EL Kirsch
- ¼ TL Zimt, gemahlen
Teig
- 500 g Mehl
- 1 Päckchen Backpulver
- 200 g Zucker
- 1 TL Salz
- 180 g Butter, kalt, in Stücken
- 80 g saurer Most
- 80 g Sauerrahm
Fertigstellung
- 1 Ei verquirlt, zum Bestreichen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1435 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Nuss-Stängeli
1u. 50min
Peperonicremesuppe
20min
Soledurner Wysuppe (Solothurner Weinsuppe)
1h
Luzerner Lebkuchen
55 min
Bretzeli
2h 30 min
Schoggistängeli-Cake
1h 10 min
Schoggi-Crème
3 Std. 15 Min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4h 40 min
Heller Mississippi-Cake
1h 15 min
Süssmostcreme
4 Std. 15 Min
Aargauer Rüeblitorte
2h
Speckzopf mit Zwiebelsprossen
2 Std. 10 Min