Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g orzechów włoskich, łuskanych
- 90 g daktyli, suszonych, bez pestek
- 280 g cukru
- 40 g cukru trzcinowego
- 6 białek (180-190 g)
- 1 łyżeczka octu
- 150 g śmietany, min. 30% tłuszczu, dobrej jakości, mocno schłodzonej, prosto z lodówki
- 150 g masy krówkowej
- 400 g sera mascarpone, schłodzonego, podzielonego na kawałki
- 1 łyżka kakao naturalnego, niesłodzonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1532.1 kJ / 366.2 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 42.1 g
- Vetten
- 20.9 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 165 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciasto czekoladowe z orzeszkami ziemnymi
6 godz.
Ciasto z trzech rodzajów czekolady
3u.
Tort bezowy z orzechami i daktylami
4h 15min
Tarta cytrynowa z bezą
2u. 30min
Kakaowa babka z Varomy z polewą czekoladową
3h 20min
Tarta z musem czekoladowym
12 godz. 50 min
Sernik gianduia
11 godz.
Pavlova z truskawkami
8h 45min
Mini bezy Pavlova z kremem Oreo® i malinami
4 godz. 10 min
Sernik crème brûlée
10 godz. 15 min
Rolada bezowa z serkiem mascarpone i owocami
3u. 30min
Brazylijskie banoffee
1h 25min