Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 10 g de levadura prensada fresca
- 50 g de leche
- 85 g de harina de fuerza
- agua templada
Masa
- 600 g de harina de fuerza (y un poco más para espolvorear)
- 350 g de agua
- 50 g de aceite de oliva
- 10 g de sal
- 1 cucharada de azúcar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 990.2 kJ / 236.9 kcal
- Eiwitten
- 5.9 g
- Koolhydraten
- 41.9 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 2.1 g
Alternatieve recepten
Rosquillas de pan con tomate y orégano
1h
Pan para hamburguesa
3 Std. 20 Min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2h 30min
Panecillos con semillas de amapola
2 Std. 40 Min
Bao buns a la catalana
2h
Pan de molde sin corteza
2h 20min
Pan de cañada (pan plano con aceite)
50min
Panes al vapor (Bao buns)
30 min
Panecillos de aceite
1h 25min
Ensaimadas individuales
9h
Suizos
2h 30min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2h 30min