Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pino de carne
- 500 g de carne de vacuno cortada en cubos de 3 cm y parcialmente congelada (pj: posta negra o asiento)
- 800 g de cebolla pelada y cortada en dos
- 1 cucharadita de azúcar
- 45 g de aceite de maravilla
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 2 cucharaditas de sal
- 1 cucharada de orégano seco
- 2 cucharaditas de ají de color o paprika
- 1 cucharadita de maicena
- 25 g de vino blanco
Masa de empanada
- 320 g de leche líquida
- 180 g de mantequilla en trozos
- 700 g de harina
- 2 yemas
- 1 cucharadita de sal
Armado
- 9 huevos duros cortados en cuatro
- 18 unidades de aceitunas negras sin cuesco
- 18 unidades de pasas rubias (opcional)
- 1 huevo batido
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1548 kJ / 370 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porotos granados con mazamorra
1sa 15 dk
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Charquicán con charqui
1h 10 min
Pisco sour
10 Min
Pie de limón
3 godz. 15 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Calzones rotos
35min
Pan amasado
55 min
Pastelera de choclo
1h
Queque clásico
1h 20 min
Pebre
20 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min