Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gluten-Free Dough
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra to grease and brush
- 6 oz brown rice flour
- 3 oz cassava flour
- 2 tbsp potato starch
- 1 tbsp honey
- 1 tsp salt
- 1 tsp dried parsley
- ½ tsp dried oregano
- 1 tsp dried basil
- 1 package rapid rise yeast
- 1 large egg
- 6 oz water
Assembly
- 3 tbsp pesto sauce
- fresh mozzarella (approx. 8 oz), sliced, to taste
- olive oil, to brush
- 1 plum tomato, sliced
- fresh basil leaves, to garnish
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 761 kJ / 182 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paleo Focaccia
50 Min
Gluten-Free Seed Bread
1h 15min
Coconut Milk Yogurt
20 godz.
Gluten Free Focaccia Bread
1 godz.
All-Purpose Gluten Free Flour
5min
Paleo Baking Powder
5min
Gluten-Free Monkey Bread
1h 45min
Fennel Digestive
10 min
Flour from Cereal Grains or Pulses
5min
Gluten-Free Pizza Dough
1 godz. 10 min
Gluten-Free Rolls (TM5/6 Metric)
1h 20min
Almond Butter
5min