Apparaten en accessoires
Honigbrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
20 Scheiben
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
gehobelte Mandeln zum Ausstreuen und zum Bestreuen
-
Honig150 g
-
Ei1
-
Milch200 g
-
brauner Zucker100 g
-
Mehl400 g
-
Backpulver1 Pck.
-
Zimt1 TL
-
Koriander, gemahlen1 TL
-
Ingwer, gemahlen1 TL
-
Nelken, gemahlen¼ TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Scheibe
Eiwitten
3 g
Calorieën
552 kJ /
132 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
25 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Brötchen mit Zimt und Rosinen
1u. 20min
Joghurtbrot (schnell)
1u. 15min
Schwarz-Weiß-Brot
4u.
Joghurtbrot
2u.
Müslibrot
1u. 30min
Venezianische Brötchen
4u. 20min
Scharfes Kräuterbrot
2u.
Buttermilch-Walnuss-Brötchen
1u. 15min
Frühstücks-Früchte-Brot
2u.
Weizen-Hafer-Brötchen
1u. 30min
Buttermilch-Kartoffel-Brot (Zwirbelbrot)
1u.
Nuss-Buttermilch-Brot
2u.