Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g água
- 70 g manteiga
- 90 g alho-francês cortado em pedaços
- 90 g cebola cortada em pedaços
- 90 g aipo cortado em pedaços
- 90 g couve-lombarda cortada em pedaços
- 90 g batata cortada em pedaços
- 90 g nabo cortado em pedaços
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g alface cortada em juliana
- 80 g espinafres frescos
- 250 g leite
- 20 g massa tipo pevides
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 517.8 kJ / 123.8 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 8.4 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 489.6 mg
Alternatieve recepten
Sopa de feijão branco e nabiças
50 min
Sopa de feijão-branco
25min
Creme de feijão-branco
30min
Aveludado de cebola e tomilho
40min
Creme de legumes
35min
Creme de curgete
20min
Sopa de feijão-verde
35min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Creme verde
30min
Sopa rica
1 godz. 10 min
Sopa de sabores de Inverno
50 min
Sopa de cenoura e canónigos
35min