Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers
TM6 TM5

Rosemary and Parmesan Almond Pulp Crackers

3.6 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g olive oil
  • 30 g water
  • 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 180 - 200 g almond pulp, leftover from homemade almond milk (see tip)
  • 1 tsp garlic powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 tsp ground linseed
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only, finely chopped

Voeding
per 1 portion
Calorieën
410 kJ / 99 kcal
Eiwitten
3.1 g
Koolhydraten
0.5 g
Vetten
9.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten