Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 ząbki czosnku
- 30 - 40 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 60 - 100 g cebuli, przekrojonej na pół (patrz wskazówka)
- 40 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
- 3 filety z anchois, w oleju, odsączone z zalewy
- 60 g oliwy z oliwek
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 10 g octu balsamicznego
- 1 szczypta soli (optioneel)
- 1 łyżeczka sosu Worcestershire
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
5 min
Farfalle z pomidorami i karmelizowanym fenkułem
55min
Koncentrat bulionu krewetkowego
35 Min
Pikantne aïoli
15min
Salmorejo - hiszpański chłodnik pomidorowy
30min
Kremowe aïoli na żółtkach
10 min
Oliwa bazyliowa
20 min
Pasta Mutabal z podpłomykami
1h 35 min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1h 15 min
Sos balsamiczny
25 min
Focaccia z cebulą, oliwkami i rozmarynem
2h 35 min
Sos majonezowy z chimichurri
10 min