Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de pasas sin semillas
- 100 g de brandy
- mantequilla para untar
- 150 g de azúcar
- 1 - 2 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 250 g de calabacines troceados sin pelar
- 3 huevos
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
- 1 cucharadita de canela molida
- 180 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- 1 pellizco de sal
- 100 g de dátiles sin hueso cortados en trocitos pequeños
- 100 g de nueces peladas troceadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 2.4 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 69.7 mg
Alternatieve recepten
Magdalenas de manzana y dátiles (sin azúcar)
1h
Scones de calabaza
1h
Bizcocho persa de zanahoria y coco - Irán
2u. 20min
Cake de manzana y especias
1h 15min
Bizcocho colibrí
1h
Bizcocho especiado de ciruelas pasas
2h
Bizcocho de ciruelas pasas (sin azúcar)
1 Std. 40 Min
Bizcocho de calabaza y harina de espelta
50min
Bizcocho integral de zanahoria
1h 20min
Cake integral de espelta con naranja, chocolate y nueces
1h 20min
Bizcocho de zanahoria y almendra
1h 20min
Bizcocho de manzana (sin azúcar)
50min