Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 10 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 2 clavos
- 120 g de avellanas tostadas
- 1 huevo
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla fría y en trozos pequeños (y un poco más para engrasar el molde)
- 20 g de ron
Relleno y decoración
- 340 g de mermelada de frambuesas
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mince pies
1h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Tarta de cerezas y albaricoques
1h
Tarta de cerezas
2h
Tarta rústica de frutas para dos
1h
Charlota de albaricoques con crema de limón
13h
Financieros de albaricoque
30 min
Charlota de chocolate con fresas y frutos rojos
4 godz. 45 min
Pastel crujiente de manzana
1 Std. 15 Min
Cake especiado de Navidad
3h 50min
Strudel de manzana
1 Std. 20 Min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1h