Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 10 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 2 clavos
- 120 g de avellanas tostadas
- 1 huevo
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla fría y en trozos pequeños (y un poco más para engrasar el molde)
- 20 g de ron
Relleno y decoración
- 340 g de mermelada de frambuesas
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarta Selva Negra (schwarzwälder Kirschtorte)
2 Std. 10 Min
Tarta de limón y merengue
2 Std. 10 Min
Tarta de cappuccino
2 Std.
Clafouti de cerezas
1h 20min
Mince pies
1 Std.
Tarta de limón y merengue
3h
Chutney de fresas
24h
Tarta de cerezas
2 Std.
Tarta de cerezas y albaricoques
1 Std.
Cake especiado de Navidad
3 godz. 50 min
Tarta de limón (Oriol Balaguer)
5 Std.
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1 Std.