Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 10 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 2 clavos
- 120 g de avellanas tostadas
- 1 huevo
- 250 g de harina de repostería (y un poco más para espolvorear)
- 1 cucharadita de levadura química en polvo
- 120 g de azúcar
- 1 cucharadita de azúcar vainillado
- 100 g de mantequilla fría y en trozos pequeños (y un poco más para engrasar el molde)
- 20 g de ron
Relleno y decoración
- 340 g de mermelada de frambuesas
- 1 huevo batido (para pintar la masa)
- 2 cucharadas de azúcar glas para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1966 kJ / 470 kcal
- Eiwitten
- 6.3 g
- Koolhydraten
- 62.4 g
- Vetten
- 21.7 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel crujiente de manzana
1u. 15min
Bizcocho invertido con ciruelas rojas
1u.
Stollen de chocolate
2u.
Tarta de nuez
1u. 15min
Financieros de albaricoque
30 Min
Bizcocho de manzana
1u.
Tarta de cerezas y albaricoques
1u.
Tarta de ciruelas
1 Std. 5 Min
Tarta de cerezas
2u.
Pastel vasco (Gateau basque)
3hod. 10min
Tarta de manzana americana (Apple pie)
1u.
Caracolas de canela
2u.