Apparaten en accessoires
沙参玉竹黑鱼汤
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
油20 克
-
姜2 片
-
黑鱼 洗净去除内脏和鱼头,切段1 条
-
料酒1 茶匙
-
水1200 克
-
蜜枣2 颗
-
沙参15 克
-
玉竹20 克
-
猪肉 选择瘦肉,切大块,提前汆水150 克
-
盐1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
31.3 g
Calorieën
986.5 kJ /
235.8 kcal
Vetten
9 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
6.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
四季养生
68 recepten
China
China