Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g mąki pszennej
- 250 g cukru
- 1 szczypta soli
- 2 łyżeczki proszku do pieczenia
- 2 jajka
- 1 żółtko
-
20
g likieru anyżowego
of 20 g likieru pomarańczowego, np. Cointreau® - 200 g migdałów, ze skórką
- woda, ilość do zwilżenia rąk
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 303.4 kJ / 72.5 kcal
- Eiwitten
- 1.8 g
- Koolhydraten
- 11.1 g
- Vetten
- 2.5 g
- Vezels
- 0.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ciastka Speculoos
3 Std.
Migdały w polewie czekoladowo-kawowej
30min
Florentynki
2u.
Ciasteczka Śródziemnomorskie
1h
Ciasteczka amaretti
1u. 10min
Orkiszowa galette z rabarbarem
3h 10min
Ciastka z czerwoną porzeczką
30min
Galette z borówkami
1h 25min
Chlebki duńskie Bożeny Małek
1 Std. 40 Min
Ciasteczka z parmezanem i ziołami prowansalskimi
55 min
Cantucci czekoladowe z pistacjami
2u.
Makaroniki migdałowe
35 min