Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 270 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 470 g di farina tipo 00 + q.b.
- 5 g di sale + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- origano secco, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1171 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 7.9 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane alle erbe aromatiche
1h 30min
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Filone saporito
5 Std. 20 Min
Focaccia alla crema di formaggi
2 Std. 10 Min
Treccia molisana pasquale
4h 30min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min
Pagnotte turche
2h 20min
Chiocciole al formaggio
4 godz. 15 min
Katmer (panini sfogliati turchi)
5h 30min
Focaccia allo yogurt
3h
Parker rolls (Brioche allo yogurt)
7 godz.
Focaccia pugliese
1h 10min