Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 czerwonych papryk, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
- 1 bakłażan, przekrojony wzdłuż na pół
- 4 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 2097 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 24.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2h 20 min
Lutenica
1 Std. 50 Min
Orientalny chutney z moreli
1h 30 min
Hummus paprykowy, domowe krakersy i napój jabłkowo-pomarańczowy
1h
Relish ogórkowy
1h 30 min
Relish z zielonych pomidorów
55 min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1h 20 min
Sos warzywny (ortolana)
1 godz. 5 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1 Std. 50 Min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 godz. 40 min
Tapenada z zielonych oliwek
10 Min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 min