Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 czerwonych papryk, bez gniazd nasiennych, przekrojonych na pół (ok. 1200 g)
- 1 bakłażan, przekrojony wzdłuż na pół
- 4 ząbki czosnku
- 60 g oliwy z oliwek
- 1 ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 2097 kJ / 502 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 24.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pikle z łodyg jarmużu
24h 40min
Papryka po włosku
40min
Relish z zielonych pomidorów
55 dk
Lutenica
1h 50min
Salsa z pieczonej papryki i śliwek
1h 30min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1h 20min
Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem
1h
Pindżur z pieczonych papryk (w słoikach na zimę)
2u. 20min
Sos paprykowy (w słoikach na zimę)
2h
Sos pomidorowy marinara
1h 15min
Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)
55 dk
Sos paprykowy à la Ajvar
55 dk