Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache montée
- 200 g de crème fraîche épaisse 40% m.g. min.
- 100 g de chocolat pâtissier au caramel, détaillé en morceaux
Le gâteau
- 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 80 g de beurre demi-sel, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 110 g de lait
- 4 œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 120 g de farine de blé, et un peu pour les cercles à pâtisserie
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- bonbons variés
- 1 paquet de biscuits en bâtonnet au chocolat noir, type Fingers
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2047.6 kJ / 489.9 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 31.4 g
- Vezels
- 4.8 g
Alternatieve recepten
Jardin de Pâques
2u. 25min
Donuts avec glaçage
2h
Roulé chocolat-noisette
1h
Muffins au chocolat
35 min
Cupcakes pour Halloween
2 godz. 40 min
Brownie au chocolat au lait et aux amandes
55 min
Gâteau au chocolat sans œuf
35 min
Gâteau au chocolat express
20min
Gâteau chocolat et dragées chocolat
40 min
Brownie
45 min
Cookies aux 3 chocolats
50 min
Fondant au chocolat et framboises
40 min