Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta di zucchero
- 300 g di zucchero
- 100 g di acqua
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 80 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 10 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema alla verbena
- 200 g di latte intero
- 10 foglie di verbena limoncina secche
- 2 tuorli
- 60 g di zucchero
- 25 g di amido di mais (maizena)
- 3 fogli di gelatina (2 g cad.), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
- 1 cucchiaio di zucchero a velo
- 200 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
Glassa di zucchero
- acqua (10% del peso della pasta di zucchero)
- 1 punta di coltello di colorante alimentare verde
- verbena limoncina, le foglie fresche e cristallizzate (vedere consigli), q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1351 kJ / 321 kcal
- Eiwitten
- 4.8 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 14.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies
50min
Baci di dama calabresi
1h
Crêpes
1h 20min
Gratin dauphinois
50min
Forty fresh
10min
Galette des rois ai marroni
Geen beoordelingen
Mini éclair alla crema di caramelle alla fragola
Geen beoordelingen
Magdalenas
1h
Arancini ai frutti di mare
2h
Crema al caffé con gelato al mascarpone
24 Std. 50 Min
Pannacotta con bisque di astice e chele di granchio
2u. 20min
Cocktail solero
10min