Apparaten en accessoires
Duo de purés de fruta
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 20min
10 doses
Ingrediënten
-
folhas de gelatina neutra6
-
Água q.b. p/ hidratar
-
maçã s/ casca cortada em pedaços650 g
-
mel20 g
-
morangos500 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
3.6 mg
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
250.6 kJ /
59.9 kcal
Vetten
0.3 g
Vezels
2.6 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
14.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sobremesas
30 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Panacota de framboesa com molho de laranja
4u. 35min
Delícia de morango
1u. 30min
Gelado de bolacha e morango
8u.
Tarte de cereja e amêndoa
55min
Mousse de maracujá
10min
Mousse de pêssego
3u.
Panacota light com morangos
3u.
Fondant de chocolate com pimenta rosa
35min
Bolo de chocolate sem glúten
45min
Cheesecake de framboesa
4u. 20min
Bolo de chocolate de colher
1u.
Panacotas de iogurte grego
3u.