Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

Klasyczny włoski przecier pomidorowy (passata)

4.8 1.1K beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 55min
5 porcji

Ingrediënten

  • 30 g cebuli
  • 1 ząbek czosnku
  • 30 g oliwy z oliwek
  • 800 g pomidorów pokrojonych w ćwiartki, np. San Marzano, Lima, malinowych
  • 10 - 15 g liści bazylii, świeżych
  • 1 łyżeczka soli

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porcję

Natrium 473.7 mg
Eiwitten 1.6 g
Calorieën 358.6 kJ / 85.7 kcal
Vetten 6.3 g
Vezels 2.1 g
Verzadigd vet 0.9 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...