豆瓣酥

豆瓣酥

2.7 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
2 人份

Ingrediënten

  • 新鲜蚕豆 去皮后约200克
    350 克
  • 300 克
  • 猪油
    20 克
  • 雪菜 水里浸泡10分钟,切末
    50 克
  • 根据个人口味添加
    适量
  • 麻油
    1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 15.8 g
Calorieën 1198.5 kJ / 286.5 kcal
Vetten 10 g
Vezels 7.5 g
Koolhydraten 29.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...